05/08/2021 05/08/2021 Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλου, ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, πραγματοποίησε σήμερα, 5 Αυγούστου 2021, ταξίδι εργασίας στην Ιορδανία, όπου συνάντησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’.  Η συνάντηση έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Αμμάν. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον Μακαριώτατο τους...
05 Αυγούστου, 2021 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 16:02

Συνάντηση Βολοκολάμσκ με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Συνάντηση Βολοκολάμσκ με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλου, ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, πραγματοποίησε σήμερα, 5 Αυγούστου 2021, ταξίδι εργασίας στην Ιορδανία, όπου συνάντησε τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο Γ’. 

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Αμμάν. Ο Σεβασμιώτατος μετέφερε στον Μακαριώτατο τους θερμούς χαιρετισμούς του Προκαθημένου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Η συζήτηση άγγιξε μια σειρά θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας υγειονομικής κατάστασης και των συναφών αντιεπιδημικών περιορισμών, που επηρεάζουν την κανονική πορεία της εκκλησιαστικής ζωής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο αρχιερέας Ιγκόρ Γιακιμτσούκ, γραμματέας του του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων για τις ορθόδοξες σχέσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων