24/11/2022 24/11/2022 Ο Προκαθήμενος της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ, στην Πατριαρχική Κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ, στη Μόσχα. Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μεντβέντεφ συνεχάρη εγκάρδια τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και του ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στην υπεύθυνη...
24 Νοεμβρίου, 2022 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2022 - 14:57

Συνάντηση Πατριάρχη Μόσχας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Διαδώστε:
Συνάντηση Πατριάρχη Μόσχας με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Ο Προκαθήμενος της εν Ρωσία Ορθοδόξου Εκκλησίας συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ, στην Πατριαρχική Κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ, στη Μόσχα.

Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Μεντβέντεφ συνεχάρη εγκάρδια τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και του ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στην υπεύθυνη πρωταρχική του υπηρεσία, καθώς την περασμένη Κυριακή συμπλήρωσε τα 76 γενέθλιά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων