31/01/2022 31/01/2022 Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο σκοπεύει να συναντήσει αύριο, Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, o Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να του ευχηθεί για την επέτειο ενθρόνισής του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου ηγέτη, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Την Τρίτη είναι η ημέρα επετείου της ενθρόνισης του Πατριάρχη Κύριλλου. Παραδοσιακά, ο Πρόεδρος συναντάται με...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 16:33

Συνάντηση Πούτιν-Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου

Διαδώστε:
Συνάντηση Πούτιν-Πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου

Τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κύριλλο σκοπεύει να συναντήσει αύριο, Τρίτη, 1η Φεβρουαρίου, o Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να του ευχηθεί για την επέτειο ενθρόνισής του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου ηγέτη, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Την Τρίτη είναι η ημέρα επετείου της ενθρόνισης του Πατριάρχη Κύριλλου. Παραδοσιακά, ο Πρόεδρος συναντάται με τον Πατριάρχη αυτήν την γιορτινή ημέρα», είπε ο Πεσκόφ.

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος είναι ο 16ος Πατριάρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Εξελέγη στις 27 Ιανουαρίου του 2009 και ενθρονίστηκε την 1η Φεβρουαρίου του ιδίου έτους στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: ria novosti

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων