25/01/2021 25/01/2021 Τον Πρέσβη του Βασιλείου της Ιορδανίας Χαλίντ Σαβάμπκα συνάντησε σήμερα (25 Ιανουαρίου 2021) ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Από την πλευρά της Πρεσβείας της Ιορδανίας στη συζήτηση συμμετείχε, επίσης, ο αναπληρωτής Πρέσβης, κ. Αμτζάντ Αλ-Μομανί και από την πλευρά του ΤΕΕΣ, επίσης, ο γραμματέας για θέματα...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 18:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 17:52

Συνάντηση Πρέσβη Ιορδανίας με Μητροπολίτη Ιλαρίωνα

Διαδώστε:
Συνάντηση Πρέσβη Ιορδανίας με Μητροπολίτη Ιλαρίωνα

Τον Πρέσβη του Βασιλείου της Ιορδανίας Χαλίντ Σαβάμπκα συνάντησε σήμερα (25 Ιανουαρίου 2021) ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Από την πλευρά της Πρεσβείας της Ιορδανίας στη συζήτηση συμμετείχε, επίσης, ο αναπληρωτής Πρέσβης, κ. Αμτζάντ Αλ-Μομανί και από την πλευρά του ΤΕΕΣ, επίσης, ο γραμματέας για θέματα εξωτερικών, Πρωτοπρεσβύτερος Σεργκέι Ζβοναριόφ.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίων επεφύλαξε θερμή υποδοχή στους φιλοξενούμενούς του.

Ο πρόεδρος του Τμήματος (ΤΕΕΣ) ενημέρωσε τον Πρέσβη σχετικά με τις συναντήσεις του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου με τον Βασιλιά της Ιορδανίας και με τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Βασιλείου της Ιορδανίας.

Αμφότερες οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ελπίδα για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων και του Βασιλείου της Ιορδανίας.

Στο τέλος της συνάντησης οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν δώρα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων