30/07/2023 31/07/2023 Σύναντηση μεταξύ του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντωνίου και του Πρέσβη της Ρωσίας στο Μαυροβούνιο Βλάντισλαφ Μασλένικοφ πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Τμήματος στη Μόσχα την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρωθιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ, Γραμματέας...
30 Ιουλίου, 2023 - 21:18
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2023 - 20:22

Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με τον Ρώσο Πρέσβη στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με τον Ρώσο Πρέσβη στο Μαυροβούνιο

Σύναντηση μεταξύ του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντωνίου και του Πρέσβη της Ρωσίας στο Μαυροβούνιο Βλάντισλαφ Μασλένικοφ πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Τμήματος στη Μόσχα την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης ο Πρωθιερέας Σέργιος Ζβοναριόφ, Γραμματέας Υποθέσεων Απώτερου Εξωτερικού του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων