13/05/2021 13/05/2021 Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Μαυροβούνιο Β.Β. Μάσλενικοφ είχε χθες, 12 Μαΐου 2021, στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Οι δυο τους συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων και ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ άγγιξαν και διάφορα άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στο...
13 Μαΐου, 2021 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2021 - 12:46

Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με τον Ρώσο Πρέσβη στο Μαυροβούνιο

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με τον Ρώσο Πρέσβη στο Μαυροβούνιο

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Μαυροβούνιο Β.Β. Μάσλενικοφ είχε χθες, 12 Μαΐου 2021, στο Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.

Οι δυο τους συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή των Βαλκανίων και ζητήματα που σχετίζονται με την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ άγγιξαν και διάφορα άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Στο τέλος της συνομιλίας, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων και ο Β.Β Μάσλενικοφ αντάλλαξαν δώρα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο γραμματέας για τις Ορθόδοξες σχέσεις, Αρχιεπίσκοπος Ιγκόρ Γιακιμτσούκ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων