09/12/2022 09/12/2022 Στις 8 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας στην επισκοπική διοίκηση του Μινσκ υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Μινσκ και Ζασλάβλ κ. Βενιαμίν, Πατριαρχικού Έξαρχου Πάσης Λευκορωσίας. Η Σύνοδος εξέτασε τα τρέχοντα ζητήματα της ζωής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας και έλαβε μια σειρά από αποφάσεις. Οι αποφάσεις της Συνόδου...
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2022 - 10:12

Συνεδρίασε η Σύνοδος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε η Σύνοδος της Εκκλησίας της Λευκορωσίας

Στις 8 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Συνόδου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας στην επισκοπική διοίκηση του Μινσκ υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Μινσκ και Ζασλάβλ κ. Βενιαμίν, Πατριαρχικού Έξαρχου Πάσης Λευκορωσίας.

Η Σύνοδος εξέτασε τα τρέχοντα ζητήματα της ζωής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Λευκορωσίας και έλαβε μια σειρά από αποφάσεις.

Οι αποφάσεις της Συνόδου της Εξαρχίας της Λευκορωσίας, σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας (Άρθρο 8, Κεφάλαιο XIII), θα δημοσιευθούν μετά την έγκρισή τους από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων