27/06/2023 27/06/2023 Στις 27 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Καθεδρικού Ναού του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προήδρευσε στη τακτική συνεδρίαση του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος παρουσίασε την ημερήσια διάταξη της συνάντησης, η οποία, ειδικότερα,...
27 Ιουνίου, 2023 - 14:35
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 14:34

Συνεδρίασε το Ανώτατο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Πατριαρχείου Μόσχας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Ανώτατο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Πατριαρχείου Μόσχας

Στις 27 Ιουνίου 2023, στην αίθουσα του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Καθεδρικού Ναού του Χριστού Σωτήρος στη Μόσχα, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος προήδρευσε στη τακτική συνεδρίαση του Ανώτατου Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Κλείνοντας τη συνάντηση, ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος παρουσίασε την ημερήσια διάταξη της συνάντησης, η οποία, ειδικότερα, περιελάμβανε ομιλίες και εκθέσεις για τα ακόλουθα θέματα:

  • Για την ανθρωπιστική κατάσταση στην περιοχή του Kakhovskaya.
  • Οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε θρησκευτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Θέματα δραστηριότητας μεμονωμένων μεντόρων σε θεολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Σχετικά με το έργο ενός υποδειγματικού προγράμματος εργασίας της θεματικής περιοχής “Βασικές αρχές του πνευματικού και ηθικού πολιτισμού των λαών της Ρωσίας” για τάξεις της βασικής εκπαίδευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων