16/06/2021 16/06/2021 Υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Ανώτατο Συμβούλιο του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο Μακαριώτατος αφού καλωσόρισε τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου αμέσως μετά προχώρησε στην ανάγνωση της Ημερήσιας Διάταξης η οποία περιελάβανε θέματά όπως έκθεση με τα αναλυτικά στοιχεία του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, έκθεση...
16 Ιουνίου, 2021 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 9:08

Συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο του Πατριαρχείου Μόσχας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο του Πατριαρχείου Μόσχας

Υπό την προεδρία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου συνεδρίασε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Ανώτατο Συμβούλιο του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Ο Μακαριώτατος αφού καλωσόρισε τα μέλη του Ανώτατου Συμβουλίου αμέσως μετά προχώρησε στην ανάγνωση της Ημερήσιας Διάταξης η οποία περιελάβανε θέματά όπως έκθεση με τα αναλυτικά στοιχεία του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, έκθεση με τα πεπραγμένα του Συνοδικού Τμήματος Νεολαίας καθώς και την ετήσια έκθεση για τη συνεργασία των ενοριών με τους νέους.

Ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων μεταξύ του Πατριάρχη κ.κ. Κυρίλλου και των μελών του Συμβουλίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων