22/05/2019 22/05/2019 Συνεδρίασε χθες, υπό της προεδρία του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας το Συμβούλιο Επιστήμης και Εκπαίδευσης του Θεολογικού Συνδέσμου του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο Επιστημονικός και Εκπαιδευτικός Θεολογικός Σύλλογος ιδρύθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου και με την υποστήριξη του Διεπιστημονικού Συμβουλίου της Ρωσίας και έχει ως σκοπό τη...
22 Μαΐου, 2019 - 15:48

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Επιστήμης του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Συνεδρίασε το Συμβούλιο Επιστήμης του Πατρ. Μόσχας

Συνεδρίασε χθες, υπό της προεδρία του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνα, στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας το Συμβούλιο Επιστήμης και Εκπαίδευσης του Θεολογικού Συνδέσμου του Πατριαρχείου της Μόσχας. Ο Επιστημονικός και Εκπαιδευτικός Θεολογικός Σύλλογος ιδρύθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου και με την υποστήριξη του Διεπιστημονικού Συμβουλίου της Ρωσίας και έχει ως σκοπό τη διατήρηση και τον συντονισμό των κοινών προσπαθειών των θρησκευτικών σχολών και των κοσμικών πανεπιστημίων που διεξάγουν θεολογική εκπαίδευση. “Το καθήκον μας είναι να εξασφαλίσουμε την αλληλεπίδραση αυτών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπου υπάρχουν διαπιστευμένα κρατικά θεολογικά προγράμματα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων