30/03/2019 30/03/2019 Πραγματοποιήθηκε στις 26 με 28 Μαρτίου Συνέδριο στην Ιερά Μονή  Αγίας Τριάδας –  Σεραφείμ-Diveevo συνέδριο με τίτλο: “Η κληρονομιά του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Επίκαιρα θέματα πνευματικής και ηθικής εκπαίδευσης”. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό “Διδάσκαλος Σεραφείμ” ο οποίος πραγματοποιήθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.  Στην...
30 Μαρτίου, 2019 - 8:51

Συνέδριο για τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ

Διαδώστε:
Συνέδριο για τον Άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ

Πραγματοποιήθηκε στις 26 με 28 Μαρτίου Συνέδριο στην Ιερά Μονή  Αγίας Τριάδας –  Σεραφείμ-Diveevo συνέδριο με τίτλο: “Η κληρονομιά του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Επίκαιρα θέματα πνευματικής και ηθικής εκπαίδευσης”. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό “Διδάσκαλος Σεραφείμ” ο οποίος πραγματοποιήθηκε από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ.  Στην αρχή του συνεδρίου ο Επίσκοπος Ευγένιος Khudin, επικεφαλής του τμήματος εκπαίδευσης και κατήχησης της μητρόπολης Νίζνι Νόβγκοροντ, χαιρέτησε τους συμμετέχοντες. “Η ευλογημένη γη του Αγίου Σεραφείμ συγκεντρώνει καθηγητές όχι μόνο από διάφορα μέρη της χώρας μας, αλλά και από το εξωτερικό. Αυτό έχει μεγάλη σημασία για όλους μας. Η διδασκαλία του Αγίου Σεραφείμ βάζει ολόκληρη την ψυχή του ανθρώπου στην αιτία της φώτισης. Είστε οι συμμετέχοντες στη διδασκαλία και τη διδασκαλία του Χριστού. Η παιδαγωγική φέρει αρχικά το ένδοξο όνομα του Χριστού, διότι οδηγεί στο φως μέσω της γνώσης, μέσω της εκπαίδευσης της ψυχής και φέρνει καρπούς” δήλωσε ο Επίσκοπος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων