10/03/2019 10/03/2019 Στη πόλη Πσκόφ της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε το συνέδριο με θέμα: “Πίστη στο Χριστό στον σύγχρονο κόσμο”. Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Πσκοφ και Πόρχβο κ. Τύχων, κληρικοί, ιερείς, φοιτητές και καθηγητές από διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ρωσίας. Τα θέματα των εισηγήσεων αφορούσαν τη σχέση του δασκάλου και του διδασκόμενου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την...
10 Μαρτίου, 2019 - 14:28

Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Πσκόφ

Διαδώστε:
Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Πσκόφ

Στη πόλη Πσκόφ της Ρωσίας πραγματοποιήθηκε το συνέδριο με θέμα: “Πίστη στο Χριστό στον σύγχρονο κόσμο”. Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Πσκοφ και Πόρχβο κ. Τύχων, κληρικοί, ιερείς, φοιτητές και καθηγητές από διάφορα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ρωσίας. Τα θέματα των εισηγήσεων αφορούσαν τη σχέση του δασκάλου και του διδασκόμενου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την ορθοδοξία στη ζωή των νέων επιστημόνων, τα κηρύγματα για τη νεολαία, τη γλώσσα του κηρύγματος στην εποχή της απομόνωσης, την τέχνη της αγιότητας και τις σύγχρονες προκλήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων