16/01/2020 16/01/2020 Συνεργασία Εκκλησίας -Πολιτείας για την ενίσχυση των ρωσικών παραδοσιακών οικογενειακών αξιών ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, μιλώντας στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο Πατριάρχης Μόσχας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, επέστησε την προσοχή στα θέματα υπογεννητικότητας που εκφράστηκαν στο μήνυμα του Ρώσου Προέδρου....
16 Ιανουαρίου, 2020 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2020 - 13:12

Συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας για την υπογεννητικότητα

Διαδώστε:
Συνεργασία Εκκλησίας-Πολιτείας για την υπογεννητικότητα

Συνεργασία Εκκλησίας -Πολιτείας για την ενίσχυση των ρωσικών παραδοσιακών οικογενειακών αξιών ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, μιλώντας στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο Πατριάρχης Μόσχας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, επέστησε την προσοχή στα θέματα υπογεννητικότητας που εκφράστηκαν στο μήνυμα του Ρώσου Προέδρου.

“Εάν όλοι συνεργαστούμε και εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους, ώστε να συνειδητοποιήσουν την ανάγκη να έχουμε μεγάλες οικογένειες, τότε με τη χάρη του Θεού μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε τη δημογραφική κατάσταση” τόνισε και επανέλαβε ότι είναι σημαντικό να γνωρίσουμε ότι “η απώλεια κάποιου μέρους της προσωπικής μας ευημερίας αντισταθμίζεται από τις υψηλότερες αξίες που υπάρχουν στην οικογένεια”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων