21/10/2019 21/10/2019 Στην αναγκαιότητα να συντονιστούν οι προσπάθειες εκκλησίας και κράτους προκειμένου να διατηρηθούν οι παραδοσιακές αξίες, ώστε να διαφυλαχθεί το κράτος, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για σχέσεις της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα. Ο εκπρόσωπος  της ρωσικής εκκλησίας χαρακτήρισε το δημογραφικό πρόβλημα ως κοινή πρόκληση για...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 8:38
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 8:51

«Συνεργασία εκκλησίας-πολιτείας για το δημογραφικό»

Διαδώστε:
«Συνεργασία εκκλησίας-πολιτείας για το δημογραφικό»

Στην αναγκαιότητα να συντονιστούν οι προσπάθειες εκκλησίας και κράτους προκειμένου να διατηρηθούν οι παραδοσιακές αξίες, ώστε να διαφυλαχθεί το κράτος, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για σχέσεις της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ, του Πατριαρχείου της Μόσχας, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.

Ο εκπρόσωπος  της ρωσικής εκκλησίας χαρακτήρισε το δημογραφικό πρόβλημα ως κοινή πρόκληση για την εκκλησία και το κράτος , προσθέτοντας ότι απαιτούνται συντονισμένες κοινές ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.

«Βλέπουμε τα τελευταία χρόνια τον αριθμό των γεννήσεων να μειώνεται» δήλωσε ο κ. Λεγκόιντα και πρόσθεσε ότι απαιτείται η λήψη μέτρων για την ενίσχυση των γεννήσεων και την πρόληψη των αμβλώσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων