01/07/2019 01/07/2019 Συμφωνία συνεργασίας με το Υπουργείο Εργασίας υπέγραψε το Πατριαρχείο της Μόσχας. Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και τον Ρώσο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας Μαξίμ Τοπίλιν έχει ως στόχο να προωθήσει την ανάπτυξη του εθελοντισμού, αλλά και τη συμμετοχή εθελοντών από δομές της εκκλησίας στα...
01 Ιουλίου, 2019 - 9:24

Συνεργασία Εκκλησίας- υπουργείου Εργασίας στη Ρωσία

Διαδώστε:
Συνεργασία Εκκλησίας- υπουργείου Εργασίας στη Ρωσία

Συμφωνία συνεργασίας με το Υπουργείο Εργασίας υπέγραψε το Πατριαρχείο της Μόσχας.

Η συμφωνία, η οποία υπεγράφη από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο και τον Ρώσο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας Μαξίμ Τοπίλιν έχει ως στόχο να προωθήσει την ανάπτυξη του εθελοντισμού, αλλά και τη συμμετοχή εθελοντών από δομές της εκκλησίας στα κρατικά κοινωνικά ιδρύματα.

Προβλέπει επίσης κοινές δράσεις μεταξύ ΜΚΟ της εκκλησίας και του κράτους.
Βάσει τη συμφωνίας θα δημιουργηθεί μία μόνιμη Επιτροπή μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Προστασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων