05/03/2019 05/03/2019 Συνεδρίαση στην Ιερά Μονή Νοβοντέβιτσι της Μόσχας το Συντονιστικό Συμβούλιο για τη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας της περιφέρειας της Μόσχας και της Μητρόπολης της Μόσχας Στη συνεδρίαση, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβεναλίου, συμμετείχαν οι κληρικοί, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και τα μέλη του Συνοτιστικού Συμβουλίου, καθώς και οι προσκεκλημένοι ομιλητές. Οι συμμετέχοντες...
05 Μαρτίου, 2019 - 8:24

Συνεργασία Εκκλησίας-υπουργείου Παιδείας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Συνεργασία Εκκλησίας-υπουργείου Παιδείας στη Μόσχα

Συνεδρίαση στην Ιερά Μονή Νοβοντέβιτσι της Μόσχας το Συντονιστικό Συμβούλιο για τη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας της περιφέρειας της Μόσχας και της Μητρόπολης της Μόσχας

Στη συνεδρίαση, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη Κρουτίτσκ και Κολόμνα κ. Ιουβεναλίου, συμμετείχαν οι κληρικοί, εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας και τα μέλη του Συνοτιστικού Συμβουλίου, καθώς και οι προσκεκλημένοι ομιλητές. Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους σχετικά με τα ζητήματα της πνευματικής και ηθικής ανατροφής και της εκπαίδευσης σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιφέρειας της Μόσχας.
Στο τέλος της συνεδρίασης αποφασίστηκε η ενίσχυση της συνεργασίας της Μητρόπολης και του Υπουργείου Παιδείας της περιφέρειας της Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων