05/10/2022 05/10/2022 Στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Μητρόπολης Αγίας Πετρούπολης και του Κρατικού Πανεπιστημίου προχώρησαν χθες ο Μητροπολίτης κ. Βαρσανούφιος και  ο Πρύτανης του Ανώτατου Ιδρύματος, Νικολάι Κροπάτσεφ. Το σύμφωνο αφορά τις δραστηριότητες και την ανάπτυξη του προσφάτως ιδρυθέντος Ινστιτούτου Θεολογίας στη δομή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε παράλληλα στον...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 8:55

Συνεργασία Πανεπιστημίου και Μητρόπολης Αγίας Πετρούπολης για την ανάπτυξη της θεολογίας

Διαδώστε:
Συνεργασία Πανεπιστημίου και Μητρόπολης Αγίας Πετρούπολης για την ανάπτυξη της θεολογίας

Στην υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Μητρόπολης Αγίας Πετρούπολης και του Κρατικού Πανεπιστημίου προχώρησαν χθες ο Μητροπολίτης κ. Βαρσανούφιος και  ο Πρύτανης του Ανώτατου Ιδρύματος, Νικολάι Κροπάτσεφ.

Το σύμφωνο αφορά τις δραστηριότητες και την ανάπτυξη του προσφάτως ιδρυθέντος Ινστιτούτου Θεολογίας στη δομή του Κρατικού Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε παράλληλα στον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου όπου και ενημερώθηκε για την ιστορία του ιδρύματος.

Τέλος, απονεμήθηκε στον Πρύτανη κ. Κροπάτσεφ αναμνηστική πλακέτα προς τιμήν της 100ής επετείου από τον θάνατο του Ιερομάρτυρα Βενιαμίν, Μητροπολίτη Πετρούπολης, ως ένδειξη τιμής για την προσφορά του στην εκπαίδευση.

Φωτογραφίες: mitropolia.spb.ru

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων