22/05/2019 22/05/2019 Με πρυτάνεις μη κρατικών πανεπιστήμιων της Μόσχας συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, με τους οποίους υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας και και διαπανεπιστημιακές συμφωνίες. Στην συνάντηση μετείχαν πρυτάνεις, Θεολόγοι αλλά και πολλά εκλεκτά μέλη της εκκλησιαστικής και πανεπιστημιακής κοινότητας. Συνοψίστηκαν τα πλαίσια συνεργασίας της Ρωσικής Εκκλησίας με μη κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα με...
22 Μαΐου, 2019 - 11:27
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2019 - 13:53

Συνεργασία Πατρ. Μόσχας με μη κρατικά πανεπιστήμια

Διαδώστε:
Συνεργασία Πατρ. Μόσχας με μη κρατικά πανεπιστήμια

Με πρυτάνεις μη κρατικών πανεπιστήμιων της Μόσχας συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, με τους οποίους υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας και και διαπανεπιστημιακές συμφωνίες.

Στην συνάντηση μετείχαν πρυτάνεις, Θεολόγοι αλλά και πολλά εκλεκτά μέλη της εκκλησιαστικής και πανεπιστημιακής κοινότητας.
Συνοψίστηκαν τα πλαίσια συνεργασίας της Ρωσικής Εκκλησίας με μη κρατικά πανεπιστημιακά ιδρύματα με κύριο σκοπό τη δημιουργία προϋποθέσεων για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης καθώς και την εφαρμογή ηθικών αρχών στη διαχείριση των εκπαιδευτικών οργανισμών.
Άρχισαν επίσης οι εργασίες για τη δημιουργία Διαπανεπιστημιακού Κέντρου για την Ανάπτυξη του Κοινωνικού Εθελοντισμού με βάση το Κέντρο Νεότητας του Ρωσικού Ορθόδοξου Πανεπιστημίου στην πλατεία Novaya και το Κέντρο για την Ποιότητα της Εκπαίδευσης της Κοινοπραξίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων