19/09/2019 19/09/2019 Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της κεντρικής Διεύθυνσης του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών της Ρωσίας υπεγράφη στο Κίμκι. Το σύμφωνο συνεργασίας περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Μόσχας. Την Ρωσική Εκκλησία εκπροσώπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κρουτίτσης και Κολόμνας κ. Ιουβενάλιος ενώ το υπουργείο ο Αντιστράτηγος κ. Πολετίνκιν. “Το τμήμα συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 12:14

Συνεργασία της Εκκλησίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Συνεργασία της Εκκλησίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της κεντρικής Διεύθυνσης του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών της Ρωσίας υπεγράφη στο Κίμκι.

Το σύμφωνο συνεργασίας περιλαμβάνει την ευρύτερη περιοχή της Μόσχας.

Την Ρωσική Εκκλησία εκπροσώπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κρουτίτσης και Κολόμνας κ. Ιουβενάλιος ενώ το υπουργείο ο Αντιστράτηγος κ. Πολετίνκιν.

“Το τμήμα συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις της περιοχής της Μόσχας λειτουργεί με στόχο το συντονισμό και την συμβουλευτική ενημέρωση της Εκκλησίας. Όλη αυτή η συνεργασία στηρίζεται στο πλαίσιο της αμοιβαίας αλληλεπίδρασης με τις Ένοπλες Δυνάμεις” τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ιουβενάλιος.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής υπογραφής της συνεργασίας ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιουβενάλιος είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τους χώρους του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων και να επιθεωρήσει τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων