30/10/2019 30/10/2019 Συμφωνία συνεργασίας με το Επιστημονικό Κέντρο του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υπέγραψε το Συνοδικό Τμήμα Συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Πατριαρχείου της Μόσχας. Η συμφωνία περιλαμβάνει διατάξεις για το συντονισμό των προσπαθειών και την αλληλεπίδραση στον τομέα της πατριωτικής, πνευματικής και ηθικής εκπαίδευσης και διαφώτισης του στρατιωτικού προσωπικού και των μελών των οικογενειών τους.  Και...
30 Οκτωβρίου, 2019 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2019 - 7:56

Συνεργασία του Πατρ. Μόσχας με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Διαδώστε:
Συνεργασία του Πατρ. Μόσχας με τις Ένοπλες Δυνάμεις

Συμφωνία συνεργασίας με το Επιστημονικό Κέντρο του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας υπέγραψε το Συνοδικό Τμήμα Συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Η συμφωνία περιλαμβάνει διατάξεις για το συντονισμό των προσπαθειών και την αλληλεπίδραση στον τομέα της πατριωτικής, πνευματικής και ηθικής εκπαίδευσης και διαφώτισης του στρατιωτικού προσωπικού και των μελών των οικογενειών τους.  Και επιπλέον προγράμματα παροχής ηθικής, ψυχολογικής, πνευματικής και κοινωνικής υποστήριξης, βοηθώντας στην ικανοποίηση των θρησκευτικών αναγκών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων