03/10/2019 03/10/2019 Με τους Πρυτάνεις των Ιατρικών και Φαρμακευτικών Πανεπιστημιακών Σχολών συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Επίσκοπος κ. Παντελεήμων. Στη συνάντηση διερευνήθηκαν τα πεδία συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της ιατρικής πανεπιστημιακής κοινότητας. “Αποστολή μας είναι να συντονίσουμε την αλληλεπίδραση της Εκκλησίας και των ιατρών, των νοσοκόμων, των εκπαιδευτικών και των...
03 Οκτωβρίου, 2019 - 11:30

Συνεργασία του Πατρ. Μόσχας με τις Ιατρικές Σχολές

Διαδώστε:
Συνεργασία του Πατρ. Μόσχας με τις Ιατρικές Σχολές

Με τους Πρυτάνεις των Ιατρικών και Φαρμακευτικών Πανεπιστημιακών Σχολών συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Επίσκοπος κ. Παντελεήμων.
Στη συνάντηση διερευνήθηκαν τα πεδία συνεργασίας μεταξύ της Εκκλησίας και της ιατρικής πανεπιστημιακής κοινότητας.

“Αποστολή μας είναι να συντονίσουμε την αλληλεπίδραση της Εκκλησίας και των ιατρών, των νοσοκόμων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών των ιατρικών σχολών αλλά και των εθελοντών”, δήλωσε ο επίσκοπος κ. Παντελεήμων και πρόσθεσε: “Ο αριθμός των ορθόδοξων εθελοντών που έρχονται στα νοσοκομεία αυξάνεται. Διδάσκουμε στους εθελοντές μας τα βασικά της ιατρικής περίθαλψης για σοβαρά ασθενείς, διεξάγουμε μαθήματα για νοσηλευτές και βοηθούς σε νοσοκομειακούς ιερείς”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων