06/10/2022 07/10/2022 Με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού εξακολουθεί να νοσεί ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, όπως έκανε γνωστό σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα. Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr «Η νόσηση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη εξελίσσεται με ήπια...
06 Οκτωβρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 2:03

Συνεχίζει να νοσεί με κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Συνεχίζει να νοσεί με κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού εξακολουθεί να νοσεί ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, όπως έκανε γνωστό σήμερα, 6 Οκτωβρίου 2022, ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα.

  • Του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

«Η νόσηση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη εξελίσσεται με ήπια μορφή. Ο Προκαθήμενος συνεχίζει να εργάζεται ενεργά και υποβάλλεται σε θεραπεία κατ’ οίκον. Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος ευχαριστεί ειλικρινά τους πιστούς που προσεύχονται για την υγεία του», δήλωσε ο κ. Λεγκόϊντα.

Επίσης ο κ. Λεγκόϊντα έκανε γνωστό ότι λόγω της συνεχιζόμενης νόσησης, ο Μακαριώτατος δεν θα πραγματοποιήσει τις επισκέψεις στην Λαύρα της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Σεργίου και στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας Ντονσκάγια της Μόσχας που είχαν προγραμματιστεί για τις 8 και 9 Οκτωβρίου προκειμένου να τελέσει τις Θείες Λειτουργίες για τις εορτές του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ και του Αγίου Τύχωνος, Πατριάρχη Μόσχας.

 

Ο Πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Σχέσεων της Εκκλησίας με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Βλαντιμίρ Λεγκόϊντα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων