06/04/2020 06/04/2020 Στο Κουζμπάς και στη Βόρεια Οσετία, περιοχές του Πατριαρχείου Μόσχας  πραγματοποιήθηκαν εναέριες λιτανείες με σκοπό την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και τη γρήγορη απαλλαγή από αυτόν.  Συγκεκριμένα στο Κουζμπάς έγινε η εναέρια λιτανεία με τις εικόνες της Παναγίας «Ζναμένιε» και της «Σκέπη των χωμάτων Κουζνέτσκ» ενώ στο ελικόπτερο επίσης βρισκόταν η λάρνακα με...
06 Απριλίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 11:56

Συνεχίζονται οι εναέριες λιτανείες στη Ρωσία

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι εναέριες λιτανείες στη Ρωσία

Στο Κουζμπάς και στη Βόρεια Οσετία, περιοχές του Πατριαρχείου Μόσχας  πραγματοποιήθηκαν εναέριες λιτανείες με σκοπό την αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και τη γρήγορη απαλλαγή από αυτόν. 

Συγκεκριμένα στο Κουζμπάς έγινε η εναέρια λιτανεία με τις εικόνες της Παναγίας «Ζναμένιε» και της «Σκέπη των χωμάτων Κουζνέτσκ» ενώ στο ελικόπτερο επίσης βρισκόταν η λάρνακα με τα λείψανα του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Νικηφόρου του Λεπρού.

Παρόμοια στη Βόρεια Οσετία έγινε η εναέρια λιτανεία με την εικόνα της Παναγίας των Ιβήρων “Μοζντόκσκαγια” όπου οι ιερείς πέταξαν με ελικόπτερο, στο οποίο βρίσκονταν η εικόνα και η λάρνακα με το κομμάτι των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων