10/08/2019 10/08/2019 Στις Φιλιππίνες ταξίδεψε, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Φιλιππίνες. Οι δύο πλευρές συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού...
10 Αυγούστου, 2019 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2019 - 17:35

Συνεχίζονται οι επαφές του Μητρ. Βολοκολάμσκ στις Φιλιππίνες

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι επαφές του Μητρ. Βολοκολάμσκ στις Φιλιππίνες

Στις Φιλιππίνες ταξίδεψε, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Φιλιππίνες.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων ενημέρωσε τον συνομιλητή του για την αποστολή της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις Φιλιππίνες και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ακολούθως αντάλλαξαν απόψεις για τον διαθρησκειακό διάλογο και ορισμένα άλλα θέματα στο διεθνές πρόγραμμα.

η

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων