26/02/2019 26/02/2019 Σε αλλαγές προσώπων προέβη ο Πατριάρχης Μόσχας κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης που έλαβε χώρα στις 26 Φεβρουαρίου 2019, στην πατριαρχική έδρα στην ιερά Μονή Ντανίλοφσκι.   Στην πρώτη για το έτος 2019 συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην ατζέντα της ημέρας βρέθηκαν πολλά τρέχοντα θέματα. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας ανέφερε...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2019 - 19:53

Συνήλθε η Ιερά Σύνοδος του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Συνήλθε η Ιερά Σύνοδος του Πατρ. Μόσχας

Σε αλλαγές προσώπων προέβη ο Πατριάρχης Μόσχας κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης που έλαβε χώρα στις 26 Φεβρουαρίου 2019, στην πατριαρχική έδρα στην ιερά Μονή Ντανίλοφσκι.   Στην πρώτη για το έτος 2019 συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στην ατζέντα της ημέρας βρέθηκαν πολλά τρέχοντα θέματα. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας ανέφερε συγκεκριμένα ότι: “Η ζωή προχωράει, πολλά αλλάζουν, γι’αυτό οι αλλαγές γίνονται απάντηση σε εκείνες τις προκλήσεις και ανάγκες που υφίσταται η Εκκλησία. Έχουμε πολύ σημαντική και ζωτικής σημασίας θα έλεγα συνεδρίαση”. Στην ατζέντα των θεμάτων ήταν και το θέμα της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας το οποίο είναι από τα υψηλού ενδοαφέροντος θέματα σε αναμονή εξελίξεων”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων