22/12/2020 22/12/2020 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη πάσης Αμερικής και Καναδά της Ορθοδόξου Εκκλησίας εν Αμερική, κ. Τύχωνα είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Κατά η διάρκεια της συνομιλίας αντηλλάγησαν ευχές ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, ενώ ο Πατριάρχης Μόσχας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επισκέψεις του στην Αμερική και την Αλάσκα. Ο Μακαριώτατος...
22 Δεκεμβρίου, 2020 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2020 - 9:21

Συνομιλία Πατρ. Μόσχας με τον Μητρ. Τύχωνα

Διαδώστε:
Συνομιλία Πατρ. Μόσχας με τον Μητρ. Τύχωνα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη πάσης Αμερικής και Καναδά της Ορθοδόξου Εκκλησίας εν Αμερική, κ. Τύχωνα είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Κατά η διάρκεια της συνομιλίας αντηλλάγησαν ευχές ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων, ενώ ο Πατριάρχης Μόσχας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επισκέψεις του στην Αμερική και την Αλάσκα.
Ο Μακαριώτατος μάλιστα κάλεσε τον Μητροπολίτη Τύχωνα να επισκεφθεί τη Ρωσία όταν το επιτρέψει η κατάσταση της πανδημίας.
Συζήτησαν επίσης, τον τρόπο με τον οποίο τόσο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία όσο και η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αμερική αντιμετωπίζουν τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων