06/09/2022 06/09/2022 Ο Μητροπολίτης Βουδαπέστης και Ουγγαρίας κ. Ιλαρίων (Πατριαρχείο Μόσχας), μετά από πρόσκληση του επισκόπου Βούδας κ. Λουκιανού (Πατριαρχείο Σερβίας), παρέστη στην υποδοχή και τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου στη Βουδαπέστη.  Το βράδυ του Σαββάτου ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων παρέστη σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του Πατριάρχη ο I. Todorov,...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 11:01

Συνομιλία Πορφυρίου – Ιλαρίωνα στη Βουδαπέστη

Διαδώστε:
Συνομιλία Πορφυρίου – Ιλαρίωνα στη Βουδαπέστη

Ο Μητροπολίτης Βουδαπέστης και Ουγγαρίας κ. Ιλαρίων (Πατριαρχείο Μόσχας), μετά από πρόσκληση του επισκόπου Βούδας κ. Λουκιανού (Πατριαρχείο Σερβίας), παρέστη στην υποδοχή και τις εκδηλώσεις για την υποδοχή του Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφυρίου στη Βουδαπέστη. 

Το βράδυ του Σαββάτου ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων παρέστη σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν του Πατριάρχη ο I. Todorov, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σερβίας στη Δημοκρατία της Ουγγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον Πατριάρχη κ.κ. Πορφύριο, ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε στη ζωή της επισκοπής Βουδαπέστης-Ουγγαρίας του Πατριαρχείου Μόσχας, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη μακροχρόνια καλή συνεργασία με τη μητρόπολη Βούδας της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Σύμφωνα με το mospat.ru, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για μια σειρά από θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων