24/03/2022 24/03/2022 O Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρόεδρος του Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού Θεολογικού Συλλόγου (NOTA), συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας B.A. Τσερνίσοφ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορες πτυχές της αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής...
24 Μαρτίου, 2022 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 12:47

Συζήτησαν για θέματα θεολογικής εκπαίδευσης και νεολαίας

Διαδώστε:
Συζήτησαν για θέματα θεολογικής εκπαίδευσης και νεολαίας

O Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Πρόεδρος του Επιστημονικού και Εκπαιδευτικού Θεολογικού Συλλόγου (NOTA), συναντήθηκε χθες με τον Αντιπρόεδρο της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας B.A. Τσερνίσοφ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορες πτυχές της αλληλεπίδρασης μεταξύ της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε θέματα που σχετίζονται με τη θεολογική εκπαίδευση και την συνεργασία με τη νεολαία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων