25/04/2019 25/04/2019 Δέματα αγάπης θα σταλούν στους Ρώσους Στρατιώτες στη Συρία. Πιο συγκεκριμένα ο Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος (σ.σ. Πατριαρχείο Μόσχας), σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, ευλόγησε τα δέματα αγάπης (σ.σ. τσουρέκια) για τους Ρώσους στρατιώτες στη Συρία, στην τραπεζαρία της Ιεράς Μονής Νοβοσπάσκι της Μόσχας. «Θα δώσει ο Θεός να χαρούν μαζί μας αυτές τις...
25 Απριλίου, 2019 - 17:17

Τα δέματα αγάπης για τους Ρώσους στρατιώτες στη Συρία

Διαδώστε:
Τα δέματα αγάπης για τους Ρώσους στρατιώτες στη Συρία

Δέματα αγάπης θα σταλούν στους Ρώσους Στρατιώτες στη Συρία. Πιο συγκεκριμένα ο Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος (σ.σ. Πατριαρχείο Μόσχας), σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, ευλόγησε τα δέματα αγάπης (σ.σ. τσουρέκια) για τους Ρώσους στρατιώτες στη Συρία, στην τραπεζαρία της Ιεράς Μονής Νοβοσπάσκι της Μόσχας. «Θα δώσει ο Θεός να χαρούν μαζί μας αυτές τις άγιες μέρες οι στρατιώτες που έχουν τη διακονία τους μακριά από την πατρίδα», είπε στο λόγο του με συγκίνηση ο Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος. Κατόπιν ευλογίας του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου τα πασχαλινά τσουρέκια, τα οποία μάζεψαν στο πλαίσιο της κοινής δράσης στους ναούς της Μόσχας, θα σταλούν στη βάση Χμεϊμίμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων