12/12/2019 12/12/2019 Το Συνοδικό Τμήμα για θέματα σχέσεων Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου Μόσχας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ, διοργάνωσαν συνάντηση στρογγυλής τράπεζας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι Επισκοπών από όλη τη Ρωσία. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα συνεργασίας των διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Ορθοδόξων κοινοτήτων, τις προοπτικές διεύρυνσης...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:06
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 11:09

Τα κοινωνικά δίκτυα στο επίκεντρο συζήτησης στη Μόσχα

Διαδώστε:
Τα κοινωνικά δίκτυα στο επίκεντρο συζήτησης στη Μόσχα

Το Συνοδικό Τμήμα για θέματα σχέσεων Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ του Πατριαρχείου Μόσχας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Κόνραντ Αντενάουερ, διοργάνωσαν συνάντηση στρογγυλής τράπεζας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι Επισκοπών από όλη τη Ρωσία.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα συνεργασίας των διαχειριστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Ορθοδόξων κοινοτήτων, τις προοπτικές διεύρυνσης της συνεργασίας με την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, καθώς και προβλήματα δυσφήμισης στα κοινωνικά δίκτυα.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Τα κοινωνικά δίκτυα ως περιβάλλον για χριστιανικές μαρτυρίες”.

Στο τέλος της συνεδρίασης ελήφθη η απόφαση για την ίδρυση του Συμβουλίου διαχειριστών των Ορθοδόξων κοινοτήτων επί του Συνοδικού Τμήματος σε σχέσεις της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων