16/03/2023 16/03/2023 Ταχεία ανάρρωση στον ασθενούντα Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ο οποίος ύστερα από επιδείνωση της υγείας του εισήχθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία, εύχεται με Επιστολή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Με μεγάλη συγκίνηση έλαβα την είδηση ​​της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας σας και την επείγουσα νοσηλεία σας....
16 Μαρτίου, 2023 - 5:20
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 6:59

Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Μόσχας Κύριλλος στον Πολωνίας Σάββα

Διαδώστε:
Ταχεία ανάρρωση εύχεται ο Μόσχας Κύριλλος στον Πολωνίας Σάββα

Ταχεία ανάρρωση στον ασθενούντα Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα, ο οποίος ύστερα από επιδείνωση της υγείας του εισήχθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία, εύχεται με Επιστολή του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

“Με μεγάλη συγκίνηση έλαβα την είδηση ​​της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας σας και την επείγουσα νοσηλεία σας. Γνωρίζοντας πόσο βαρύς είναι ο σταυρός της διακονίας των Προκαθημένων, σας απευθύνω τα λόγια βαθιάς και ειλικρινούς συμπάθειας, καθώς και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση”, αναφέρει ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας.

“Ανύψωσα τις προσευχές μου προς τον Σωτήρα και την Υπεραγία Θεοτόκο Μητέρα Του για την Μακαριότητά Σας. Είθε ο Θεός, γενναιόδωρος στο έλεος, να ανανεώσει την πνευματική και σωματική σου δύναμη, να δώσει σθένος πνεύματος και να σε στηρίξει με το δεξί χέρι της δικαιοσύνης Του (Ησ. 41:10), ώστε με χαρά και ειρήνη να μπορέσεις να συναντήσεις τη γιορτή της Λαμπρής Ανάστασης του Χριστού”, καταλήγει.

Όπως έγραψε το ope.gr ο Προκαθήμενος της εν Πολωνία Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Σάββας εισήχθη στο νοσοκομείο για νοσηλεία χωρίς ωστόσο η επίσημη ενημέρωση από την Εκκλησία της Πολωνίας να διευκρινίζει τα ακριβή αίτια ή να προβαίνει σε κάποια νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την  πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου.

Δείτε την ανακοίνωση: Νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων