24/06/2019 24/06/2019 Μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στο Θεολογικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στο  Μίνσκ, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Ιουνίου μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η τελετή αποφοίτησης νέων Θεολόγων οι οποίοι θα διακονήσουν την Λευκορωσική ορθόδοξη επαρχία. Στην ομιλία του ο Σεβ....
24 Ιουνίου, 2019 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2019 - 13:24

Τελετή αποφοίτησης στη Θεολογική Σχολή του Μινσκ

Διαδώστε:
Τελετή αποφοίτησης στη Θεολογική Σχολή του Μινσκ

Μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε στο Θεολογικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στο  Μίνσκ, με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 22 Ιουνίου μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας έλαβε χώρα η τελετή αποφοίτησης νέων Θεολόγων οι οποίοι θα διακονήσουν την Λευκορωσική ορθόδοξη επαρχία.

Στην ομιλία του ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Παύλος αναφέρθηκε στην παρουσία την Θεολογικής Σχολής του Μινσκ, η οποία ακούραστα εδώ και 30 χρόνια καλλιεργεί πνευματικά τους ανθρώπους που θα υπηρετήσουν τον λόγο του Θεού είτε από την θέση των κληρικών, είτε από κάποια άλλη θέση που θα τους ανατεθεί.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος απένειμε τα διπλώματα στους αποφοίτους, ενώ ακολούθησε εορταστική συναυλία στην αίθουσα τελετών.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων