10/11/2019 10/11/2019 Εξελίξεις αναμένονται από το Πατριαρχείο της Μόσχας και στον τομέα της ποιμαντικής μέριμνας προς τους Ορθοδόξους Ρώσους που ζουν στην Αφρική, μετά την απόφαση του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας να αναγνωρίσει στην Εκκλησίας της Ουκρανίας. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο Telegram ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας σε θέματα επικοινωνίας της Εκκλησίας με την...
10 Νοεμβρίου, 2019 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2019 - 10:54

“Θα επανεξετάσουμε στο ζήτημα της ποιμαντικής στην Αφρική”

Διαδώστε:
“Θα επανεξετάσουμε στο ζήτημα της ποιμαντικής στην Αφρική”

Εξελίξεις αναμένονται από το Πατριαρχείο της Μόσχας και στον τομέα της ποιμαντικής μέριμνας προς τους Ορθοδόξους Ρώσους που ζουν στην Αφρική, μετά την απόφαση του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας να αναγνωρίσει στην Εκκλησίας της Ουκρανίας. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο Telegram ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος του Πατριαρχείου Μόσχας σε θέματα επικοινωνίας της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.

“Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία μπορεί θα επανεξετάσει το ποιμαντικό της έργο στην Αφρική. Θα είναι ένα από τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, ενώ την τελική απόφαση θα λάβει η Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας” ανέφερε χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων