16/07/2020 16/07/2020 Η κιβωτός με τα λείψανα του Αγίου Στρατιώτου Θεόδωρου Ουσσακόφ θα φτάσει με ειδική πτήση από την Ιερά Μονή Σαναξαρίων στη Μορδοβία στο αεροδρόμιο “Pushkin” της Αγίας Πετρούπολης στις 21 Ιουλίου και θα λιτανευθεί σε όλα τα πλοία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, τα λείψανα θα φτάσουν στην Κρονστάνδη...
16 Ιουλίου, 2020 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/07/2020 - 18:05

Θαλάσσια λιτανεία θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία

Διαδώστε:
Θαλάσσια λιτανεία θα πραγματοποιηθεί στην Ρωσία

Η κιβωτός με τα λείψανα του Αγίου Στρατιώτου Θεόδωρου Ουσσακόφ θα φτάσει με ειδική πτήση από την Ιερά Μονή Σαναξαρίων στη Μορδοβία στο αεροδρόμιο “Pushkin” της Αγίας Πετρούπολης στις 21 Ιουλίου και θα λιτανευθεί σε όλα τα πλοία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, τα λείψανα θα φτάσουν στην Κρονστάνδη και θα τοποθετηθούν σε ένα ειδικό κότερο, το οποίο την ίδια μέρα θα περάσει από όλα τα πλοία που βρίσκονται στα ανοιχτά και περιμένουν την έναρξη της Θαλάσσιας Παρέλασης του Πολεμικού Ναυτικού στις 24 Ιουλίου. Στο κότερο θα γίνεται δέηση, ενώ τα πληρώματα των πλοίων θα παρακολουθούν την πορεία του.

Μετά την θαλάσσια λιτανεία η κιβωτός θα μεταφερθεί στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου της Κρονστάνδης και θα βρίσκεται εκεί μέχρι την ημέρα της παρέλασης.

Απόδοση από τα ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων