14/06/2020 15/06/2020 Ένα θαύμα φαίνεται πως συνέβη κατά τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας: αφού πάνω από τον τρούλο οι παρευρισκόμενοι είδαν έναν άγγελο! Ο αγιασμός στον κύριο ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, που είναι αφιερωμένος στην Ανάσταση του Κυρίου, σημαδεύτηκε από ένα θαύμα, όπως αποκαλύπτουν οι πιστοί: πάνω από το τρούλο όλοι...
14 Ιουνίου, 2020 - 21:27
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 2:23

Θαύμα κατά τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας

Διαδώστε:
Θαύμα κατά τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας

Ένα θαύμα φαίνεται πως συνέβη κατά τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας: αφού πάνω από τον τρούλο οι παρευρισκόμενοι είδαν έναν άγγελο!

Ο αγιασμός στον κύριο ναό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, που είναι αφιερωμένος στην Ανάσταση του Κυρίου, σημαδεύτηκε από ένα θαύμα, όπως αποκαλύπτουν οι πιστοί: πάνω από το τρούλο όλοι πρόσεξαν ένα συννεφάκι σε μορφή αγγέλου (κεντρική φωτό).

Στην τελετή προεξήρχε ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος, που άρχισε την τελετή αμέσως μετά την άφιξη του Υπουργού Αμύνης, Σεργκέι Σοϊγκού. Ο Πατριάρχης μπήκε στον ναό, κρατώντας Ιερά Λείψανα.

Ο ναός έγινε ο τρίτος υψηλότερος ορθόδοξος ναός στον κόσμο με ύψος 95 μέτρα, ενώ λέγεται πως μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 6.000 άτομα. Κάθε πτέρυγά του αφιερώνεται στον αντίστοιχο Άγιο προστάτη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ περιμετρικά του ναού θα οικοδομηθεί μουσειακό συγκρότημα ονόματι «Ο δρόμος της μνήμης», όπου θα τοποθετηθούν 33.000.000 φωτογραφίες πολιτών της ΕΣΣΔ, που πολέμησαν στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β’ Π.Π.). Το συγκρότημα, μάλιστα, θα «περπατιέται» στα 1418 βήματα, όσες ήταν και οι μέρες συμμετοχής της Ρωσίας στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.

Πηγή: tsargrad.tv

Μετάφραση στα ελληνικά: Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων