12/05/2019 12/05/2019 Στις 10 Μαΐου 2019, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου έφτασε στο Καζακστάν η θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου από την Κωστόμα.  Την προηγούμενη ημέρα ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δημοκρατία του Καζακστάν, Μητροπολίτης Αστάνα κ. Αλέξανδρος μετέφερε την θαυματουργή εικόνα στην πρωτεύουσα Αστάνα όπου θα...
12 Μαΐου, 2019 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 9:53

Θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου έφτασε στο Καζακστάν

Διαδώστε:
Θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου έφτασε στο Καζακστάν

Στις 10 Μαΐου 2019, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου έφτασε στο Καζακστάν η θαυματουργή Εικόνα της Θεοτόκου από την Κωστόμα.  Την προηγούμενη ημέρα ο επικεφαλής της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δημοκρατία του Καζακστάν, Μητροπολίτης Αστάνα κ. Αλέξανδρος μετέφερε την θαυματουργή εικόνα στην πρωτεύουσα Αστάνα όπου θα παραμείνει για ενίσχυση και προσκύνηση των πιστών. Η μόνιμη έδρα της θαυματουργής εικόνας είναι ο ναός της Αναστάσεως στη μονή Bogoyavlensko στην Κωστόμα. “Η Υπεραγία Θεοτόκος είναι η μητέρα όλων μας. Είναι μεγάλη ευλογία που βρίσκεται στον τόπο μας. Την επικαλούμαστε καθημερινά και αυτό πρέπει να μας ενισχύει διότι μας υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε μόνοι” ανέφερε κατά την διάρκεια της υποδοχής προς τους πιστούς ο Μητροπολίτης Αστάνα κ. Αλέξανδρος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων