10/04/2019 10/04/2019 Μία πλήρως εξοπλισμένη θερμαινόμενη σκηνή για τους άστεγους εγκαινίασε η Μητρόπολη Αικατερίνμπουργκ, της ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στην σκηνή αυτή, οι άστεγοι θα έχουν πρόσβαση σε ζεστά γεύματα, καθαρά ρούχα και προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Επίσης, στην διάθεση των αστέγων θα είναι κοινωνικοί λειτουργοί. Η θερμαινόμενη σκηνή είναι το δεύτερο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης για τους άστεγους, μετά την...
10 Απριλίου, 2019 - 10:52
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2019 - 10:57

Θερμαινόμενη σκηνή για τους αστέγους στο Αικατερίνμπουργκ

Διαδώστε:
Θερμαινόμενη σκηνή για τους αστέγους στο Αικατερίνμπουργκ

Μία πλήρως εξοπλισμένη θερμαινόμενη σκηνή για τους άστεγους εγκαινίασε η Μητρόπολη Αικατερίνμπουργκ, της ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Στην σκηνή αυτή, οι άστεγοι θα έχουν πρόσβαση σε ζεστά γεύματα, καθαρά ρούχα και προϊόντα προσωπικής υγιεινής. Επίσης, στην διάθεση των αστέγων θα είναι κοινωνικοί λειτουργοί.

Η θερμαινόμενη σκηνή είναι το δεύτερο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης για τους άστεγους, μετά την κινητή μονάδα βοήθεια “Το λεωφορείο του Ελέους” που λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων