30/09/2022 07/10/2022 Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος  σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου Μόσχας με αποτέλεσμα όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει τις προηγούμενες ημέρες να έχουν ακυρωθεί. «Τις επόμενες ημέρες, όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και τα ταξίδια του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου ακυρώνονται λόγω της νόσου...
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2022 - 1:49

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Θετικός στον κορωνοϊό ο Πατριάρχης Μόσχας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος  σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριαρχείου Μόσχας με αποτέλεσμα όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει τις προηγούμενες ημέρες να έχουν ακυρωθεί.

«Τις επόμενες ημέρες, όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και τα ταξίδια του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Κυρίλλου ακυρώνονται λόγω της νόσου του κορωνοϊού, καθώς εμφανίζει  συμπτώματα και χρήζει ανάγκης για ανάπαυση στο κρεβάτι και απομόνωση», ανέφερε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Εκκλησιαστικών Σχέσεων με την Κοινωνία και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, προσωρινά εκτελών καθήκοντα Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Τύπου του Πατριάρχη, Βλαντίμιρ Λεγκόιντα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Μακαριωτάτου πρόσθεσε ότι η κατάσταση του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ικανοποιητική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων