04/11/2020 04/11/2020 Τα συλλυπητήρια του προς τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων που διαπράχθηκαν στο κέντρο της Βιέννης το βράδυ της Δευτέρας 2/11/2020, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος. Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας αναφέρει: “Πενθώ βαθύτατα για την δολοφονία και τον τραυματισμό φιλήσυχων πολιτών ως αποτέλεσμα σειράς επιθέσεων...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 21:38

Θλίψη του Πατριάρχη Μόσχας για τα θύματα στην Βιέννη

Διαδώστε:
Θλίψη του Πατριάρχη Μόσχας για τα θύματα στην Βιέννη

Τα συλλυπητήρια του προς τον καγκελάριο της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτς για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων που διαπράχθηκαν στο κέντρο της Βιέννης το βράδυ της Δευτέρας 2/11/2020, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας αναφέρει:

“Πενθώ βαθύτατα για την δολοφονία και τον τραυματισμό φιλήσυχων πολιτών ως αποτέλεσμα σειράς επιθέσεων που διαπράχθηκαν σε διάφορα σημεία της Βιέννης, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης κοντά σε συναγωγή.

Μοιραζόμενος τον πόνο της τραγωδίας μαζί με τον Αυστριακό λαό, σας ζητώ να μεταφέρετε στους συγγενείς και στους αγαπημένους των θυμάτων τα λόγια υποστήριξής μου και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε όλους όσους έχουν πληγεί.

Ας ενισχύσει ο Ελεήμων Θεός όσους έχουν πληγεί από αυτήν την τρομερή καταστροφή και να στείλει γαλήνη και παρηγοριά στις καρδιές των ανθρώπων.”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση των θυμάτων στην Αυστρία

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων