02/07/2021 02/07/2021 Στις 29 Ιουνίου ο επικεφαλής του Τμήματος Χριστιανικών Κοινοτήτων του υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ, Σεζάρ Μαρντζί, επισκέφθηκε τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ. Τον κ. Μαρντζί υποδέχθηκε ο επικεφαλής της Αποστολής αρχιμανδρίτης π. Αλέξανδρος Γέλισοφ. Ο  κ. Μαρντζί ευχήθηκε στον αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο, τους συνεργάτες και τις αδελφές της Αποστολής για την ημέρα της Αγίας Τριάδας,...
02 Ιουλίου, 2021 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2021 - 12:49

Τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ επισκέφθηκε εκπρόσωπος του υπ. Εσωτερικών του Ισραήλ

Διαδώστε:
Τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ επισκέφθηκε εκπρόσωπος του υπ. Εσωτερικών του Ισραήλ

Στις 29 Ιουνίου ο επικεφαλής του Τμήματος Χριστιανικών Κοινοτήτων του υπουργείου Εσωτερικών του Ισραήλ, Σεζάρ Μαρντζί, επισκέφθηκε τη Ρωσική Εκκλησιαστική Αποστολή στην Ιερουσαλήμ.

Τον κ. Μαρντζί υποδέχθηκε ο επικεφαλής της Αποστολής αρχιμανδρίτης π. Αλέξανδρος Γέλισοφ. Ο  κ. Μαρντζί ευχήθηκε στον αρχιμανδρίτη Αλέξανδρο, τους συνεργάτες και τις αδελφές της Αποστολής για την ημέρα της Αγίας Τριάδας, την κεντρική εορτή της ρωσικής εκκλησιαστικής παρουσίας στους Αγίους Τόπους.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης θέματα, που σχετίζονται με τους νέους περιορισμούς, που καθιέρωσε το Ισραήλ για τους προσκυνητές από τη Ρωσία εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊού.

Πηγή: ΤΕΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων