24/02/2021 24/02/2021 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συνεχάρη τον κ. Πούτιν για τη συνεισφορά του στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Υπεράσπισης της Πατρίδας. Βάσει του ρωσικού συντάγματος ο Πρόεδρος της...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 8:40

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Πατριάρχη Μόσχας

Διαδώστε:
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν -Πατριάρχη Μόσχας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας συνεχάρη τον κ. Πούτιν για τη συνεισφορά του στην προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Υπεράσπισης της Πατρίδας.

Βάσει του ρωσικού συντάγματος ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ο ανώτατος αρχηγός αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο Μακαριώτατος υπογράμμισε ότι για να αναπτυχθεί ειρηνικά η Ρωσία και να ευημερεί είναι σημαντικό να υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της και να ενισχύει την αμυντική της ικανότητα.

Ο Πατριάρχης Μόσχας συνομίλησε τηλεφωνικά και με τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σόϊγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων