20/05/2019 20/05/2019 Με Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την 20η επέτειο ίδρυσης της Μητρόπολης Αστάνα. Του συλλείτουργου που τελέστηκε χθες, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αστάνα κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία και τίμησαν με τον τρόπο αυτό την τοπική εκκλησία του Καζακσταν. Στη συνέχεια έκανε έναν απολογισμό της προσφοράς της...
20 Μαΐου, 2019 - 16:04

Τίμησαν τα 20 χρόνια της Μητρόπολης Αστάνα

Διαδώστε:
Τίμησαν τα 20 χρόνια της Μητρόπολης Αστάνα

Με Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο κορυφώθηκαν οι λατρευτικές εκδηλώσεις για την 20η επέτειο ίδρυσης της Μητρόπολης Αστάνα. Του συλλείτουργου που τελέστηκε χθες, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αστάνα κ. Αλέξανδρος. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά όσους παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία και τίμησαν με τον τρόπο αυτό την τοπική εκκλησία του Καζακσταν. Στη συνέχεια έκανε έναν απολογισμό της προσφοράς της εκκλησίας όλα αυτά τα χρόνια στη τοπική κοινωνία και προέτρεψε τους πιστούς να στηρίζουν το έργο των κληρικών. Κατά τη διάρκεια των λατρευτικών εκδηλώσεων όλες αυτές τις ημέρες είχε τεθεί προς προσκύνηση των πιστών η θαυματουργός Εικόνα της Θεοτόκου από την περιοχή της Κωστόμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων