27/06/2019 27/06/2019 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμή όλων των Αγίων της τοπικής Εκκλησίας της Λευκορωσίας τελέσθηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων στον Καθεδρικό Ναό του Μινσκ. Στο κήρυγμα του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος αναφέρθηκε στη σημασία των Αγίων στη ζωή των πιστών και ιδιαίτερα στάθηκε στους τοπικούς Αγίους “οι οποίοι βρίσκονται ακόμη πιο...
27 Ιουνίου, 2019 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2019 - 14:48

Τίμησαν τους τοπικούς Αγίους στο Μινσκ

Διαδώστε:
Τίμησαν τους τοπικούς Αγίους στο Μινσκ

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προς τιμή όλων των Αγίων της τοπικής Εκκλησίας της Λευκορωσίας τελέσθηκε την Κυριακή των Αγίων Πάντων στον Καθεδρικό Ναό του Μινσκ.

Στο κήρυγμα του ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος αναφέρθηκε στη σημασία των Αγίων στη ζωή των πιστών και ιδιαίτερα στάθηκε στους τοπικούς Αγίους “οι οποίοι βρίσκονται ακόμη πιο κοντά μας” όπως τόνισε.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχαν και αντιπρόσωποι από το Πατριαρχείο της Μόσχας οι οποίοι μετέφεραν στον Σεβασμιώτατο τις ευχές του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου, ενώ στο τέλος δώρισαν σε ανάμνηση της επισκέψεως τους μια εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων