22/09/2021 22/09/2021 Το Γενέσιο της Θεοτόκου τίμησαν στη Μόσχα χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, με συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού προεξάρχοντος του Πατριάρχη Μόσχας και πασ[ων των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος τέλεσε της εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Αντρέι Κοπιατκέβιτς. Επίσης, αναγνώστηκε ειδική ευχή για την κατάπαυση...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 9:57

Το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μόσχα

Διαδώστε:
Το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Μόσχα

Το Γενέσιο της Θεοτόκου τίμησαν στη Μόσχα χθες, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, με συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού προεξάρχοντος του Πατριάρχη Μόσχας και πασ[ων των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος τέλεσε της εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Αντρέι Κοπιατκέβιτς.

Επίσης, αναγνώστηκε ειδική ευχή για την κατάπαυση της πανδημίας ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος απένειμε εκκλησιαστικά βραβεία σε προσωπικότητες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων