13/08/2019 13/08/2019 Στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου στη πόλη Γκόλεμ τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας την Κυριακή 11 Αυγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος. Στη Θεία Λειτουργία μετείχαν οι εκπρόσωποι των Ιερών Μονών της περιοχής καθώς και οι κληρικοί της πόλης. Εκ μέρους των φορέων του Γκόλεμ ευχαρίστησε για την παρουσία του...
13 Αυγούστου, 2019 - 17:52

Το Γκόλεμ επισκέφθηκε ο Μητρ. Μινσκ

Διαδώστε:
Το Γκόλεμ επισκέφθηκε ο Μητρ. Μινσκ

Στο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου στη πόλη Γκόλεμ τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας την Κυριακή 11 Αυγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος.

Στη Θεία Λειτουργία μετείχαν οι εκπρόσωποι των Ιερών Μονών της περιοχής καθώς και οι κληρικοί της πόλης.

Εκ μέρους των φορέων του Γκόλεμ ευχαρίστησε για την παρουσία του τον Σεβασμιώτατο η κ. Βλάντυκα Στέφαν. Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος δήλωσε πως “σήμερα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι κοντά σας. Σας συγχαίρω για την υποδειγματική συμμετοχή σας στα μυστήρια της Εκκλησίας μας και σας εύχομαι πάντα ο Κύριος να σας ευλογεί”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων