19/09/2019 19/09/2019 Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σκοπεύει να επισκεφθεί το Καζακστάν τον Ιούνιο του 2021, στην πρωτεύουσα του οποίου θα γίνει το 7ο Συνέδριο Παγκοσμίων και Παραδοσιακών Θρησκειών. Αυτό ανέφερε ο γραμματέας του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας π. Δημήτριος Σαφόνοφ αναφερόμενος σε διαθρησκευτικά θέματα. “Το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο της Ρωσίας...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:41

Το Καζακστάν θα επισκεφθεί ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Το Καζακστάν θα επισκεφθεί ο Πατρ. Μόσχας

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σκοπεύει να επισκεφθεί το Καζακστάν τον Ιούνιο του 2021, στην πρωτεύουσα του οποίου θα γίνει το 7ο Συνέδριο Παγκοσμίων και Παραδοσιακών Θρησκειών. Αυτό ανέφερε ο γραμματέας του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας π. Δημήτριος Σαφόνοφ αναφερόμενος σε διαθρησκευτικά θέματα.

“Το Διαθρησκευτικό Συμβούλιο της Ρωσίας με μεγάλο σεβασμό στηρίζει όλες τις προτάσεις του χώρου του διαλόγου και ελπίζει στην διμερή συνεργασία και στο μέλλον” τόνισε μεταξύ άλλων.

Σημειωτέον ότι το Συνέδριο Παγκόσμιων και Παραδοσιακών Θρησκειών στην πρωτεύουσα του Καζακστάν διεξάγεται με την πρωτοβουλία του πρώτου Προέδρου της Δημοκρατίας Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ από το 2003.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων