20/04/2021 20/04/2021 Το Μεγάλο Σάββατο θα φτάσει το Άγιο Φως στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα για την Πατριαρχική Αναστάσιμη Ακολουθία.  «Όλα τα χρόνια που διοργανώνουμε τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Ρωσία (από το 2003), το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου εκτελεί την αποστολή με την ευλογία...
20 Απριλίου, 2021 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2021 - 15:39

Το Μεγάλο Σάββατο και φέτος στη Μόσχα το Άγιο Φως

Διαδώστε:
Το Μεγάλο Σάββατο και φέτος στη Μόσχα το Άγιο Φως

Το Μεγάλο Σάββατο θα φτάσει το Άγιο Φως στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος Χριστού στη Μόσχα από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα για την Πατριαρχική Αναστάσιμη Ακολουθία. 

«Όλα τα χρόνια που διοργανώνουμε τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στη Ρωσία (από το 2003), το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου εκτελεί την αποστολή με την ευλογία του Πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, εκπληρώνοντας όλες τις οδηγίες των κρατικών οργάνων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Κράτους του Ισραήλ . Το 2021, όπως και ένα χρόνο νωρίτερα, σχεδιάζουμε (και σχεδιάσαμε) τις ενέργειές μας με σοβαρούς περιορισμούς, λόγω κορωνοϊού. «Είμαστε ευγνώμονες στις αρχές του Κράτους του Ισραήλ για το γεγονός ότι εμείς και εκπρόσωποι άλλων χωρών θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε το Άγιο Φως και να το παραδώσουμε στις εκκλησίες μας μέχρι την έναρξη των Ακολουθιών» , είπε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος, Βλαντίμιρ Γιακούνιν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων