04/07/2019 04/07/2019 Τα συλλυπητήριά του για την νέα τραγωδία με το υποβρύχιο στην θάλασσα του Μπάρεντς εκφράζει με μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Πόνο στην καρδιά μου ένιωσα όταν έμαθα για την είδηση ​​της πυρκαγιάς που συνέβη την 1η Ιουλίου στο υποβρύχιο στα ρωσικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 14...
04 Ιουλίου, 2019 - 8:53

Το μήνυμα του Πατρ. Μόσχας για την τραγωδία στο Μπάρεντς

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Πατρ. Μόσχας για την τραγωδία στο Μπάρεντς

Τα συλλυπητήριά του για την νέα τραγωδία με το υποβρύχιο στην θάλασσα του Μπάρεντς εκφράζει με μήνυμά του ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.
“Πόνο στην καρδιά μου ένιωσα όταν έμαθα για την είδηση ​​της πυρκαγιάς που συνέβη την 1η Ιουλίου στο υποβρύχιο στα ρωσικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα να πεθάνουν 14 ναύτες. Παρακαλώ δεχτείτε τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια “, αναφέρει στο μήνυμά του και προσθέτει : “Αυτή είναι μια μεγάλη απώλεια για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, μια δύσκολη δοκιμασία για τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων”.

“Η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποδώσει φόρο τιμής σε όσους υπηρέτησαν με θυσία την Πατρίδα και εκπλήρωσαν το καθήκον τους στο τέλος” υπογράμμισε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων