26/09/2022 26/09/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη για τα ονομαστήριά του. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι “Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική σας εορτή”, είπε στην αρχή του μηνύματός του ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος, οποίος πρόσθεσε: “Έχοντας ακούραστη φροντίδα για το ποίμνιό σας, το οποίο σας εμπιστεύετε,...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 19:04

Το μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Αντιοχείας 

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας για τα ονομαστήρια του Πατριάρχη Αντιοχείας 

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος συνεχάρη τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη για τα ονομαστήριά του.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Σας συγχαίρω θερμά για την ονομαστική σας εορτή”, είπε στην αρχή του μηνύματός του ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος, οποίος πρόσθεσε: “Έχοντας ακούραστη φροντίδα για το ποίμνιό σας, το οποίο σας εμπιστεύετε, μαρτυρείτε χωρίς φόβο για την αλήθεια του Ευαγγελίου στις τρέχουσες δύσκολες συνθήκες για όλους τους Χριστιανούς στη Μέση Ανατολή”.

Ακόμη ο Μακαριώτατος κ.κ. Κύριλλος αναφερόμενος στο έργο του Πατριάρχη Αντιοχείας, τόνισε:  “Έχετε την εικόνα της τέλειας αγάπης που διώχνει τον φόβο, και αποτελείται το παράδειγμα ενός καλού ποιμένα που φυλάει το ποίμνιό του, νουθετεί και διδάσκει.

Με τις προσευχές του αγίου Αποστόλου Ιωάννου του Θεολόγου, του ουράνιου προστάτη σας, ο Κύριος να σας ενισχύσει με πνευματική και σωματική δύναμη, και να έχετε την άφθονη βοήθειά Του στην υψηλή αρχέγονη υπηρεσία σας“.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Πατριάρχης Αντιοχείας διόρισε Επιτροπή Εποπτείας στην Ι.Μ. Νέας Υόρκης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων