15/06/2020 15/06/2020 Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού – την κύρια εκκλησία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο πάρκο Patriot στην Κούμπινκα στα περίχωρα της Μόσχας, αναφέρει το interfax-religion.ru. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ “ο κ. Πούτιν θα επισκεφθεί σίγουρα αυτόν...
15 Ιουνίου, 2020 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 18:47

Το ναό των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέπτεται ο Πούτιν

Διαδώστε:
Το ναό των Ενόπλων Δυνάμεων επισκέπτεται ο Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να επισκεφθεί τον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού – την κύρια εκκλησία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στο πάρκο Patriot στην Κούμπινκα στα περίχωρα της Μόσχας, αναφέρει το interfax-religion.ru.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ “ο κ. Πούτιν θα επισκεφθεί σίγουρα αυτόν τον ναό. Η επίσκεψη αυτή βρίσκεται στα σχέδια του προγράμματός του”.

Η κατασκευή αυτού του ναού, που χθες εγκαινιάστηκε από τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, αποτελεί ένα από τα πιο επιβλητικά εκκλησιαστικά έργα των τελευταίων δεκαετιών. Είναι ο τρίτος σε μέγεθος ναός σε όλη τη Ρωσία μετά τον Ναό του Σωτήρος Χριστού και τον ναό του Αγίου Ισακίου στην Αγία Πετρούπολη, και το ύψος του φτάνει τα 95 μέτρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων